نگهداری لیفتراک

5 روش نگهداری صحیح لیفتراک

یک لیفتراک می تواند یک دارایی بسیار سودمندی برای کسب و کار شما باشد. نه تنها می توانند وظایف عملیاتی در انبار شما را ساده تر کنند، بلکه می توانند کار چندین نفر را انجام دهند و کار را سریع و موثر انجام دهند. لیفتراک ها قطعات پیچیده ای از ماشین آلات هستند. آیا شما از یک یا چند لیفتراک در انبار خود استفاده می کنید؛ در هر صورت برای حفظ و نگهداری صحیح آنها می بایست مرتب آنها مورد چکآپ روزانه قرار دهید. با یک برنامه کامل مراقبت موثر تعمیر و نگهداری صحیح در محل خود می توانید لیفتراک را برای سال های سال مورد استفاده خود قرار دهید.

1. لاستیک ها را بررسی و آنها را با فشار بالا نگه دارید

یکی از مهمترین وظایف تعمیر و نگهداری برای لیفتراک شما مربوط به لاستیک یا تایر لیفتراک است که همیشه باید به صورت منظم بررسی شود. اطمینان حاصل کنید که لاستیک های لیفتراک تان به طور کامل پر از فشار باد هستند، فشار هوای کافی دارند و به علت سایش، آسیب جدی نداشته اند. فشار لاستیک برای جلوگیری از خطر حوادث جدی به علت عوامل کشش ضعیف مهم است، بنابراین اطمینان حاصل شود که آنها تحت فشار قرار نگیرند. استفاده از یک فشارسنج در هنگام چک کردن لاستیک ها حداقل یکبار در هفته بسیار مفید خواهد بود و به یاد داشته باشید که این مورد را بیش از حد نادیده نگیرید؛ زیرا این امر می تواند در هنگام چرخش منجر به انفجار شود.

2. چک کردن سطح روغن های لیفتراک

چک آپ روغن هیدرولیک، روغن موتور، خنک کننده ها و روغن های دیگر، همه آنها باید در سطوح صحیح نگهداری شوند تا عملکرد قوی لیفتراک را حفظ کنند. این امر بسیار ضروری است، اطمینان حاصل کنید که روغن های لیفتراک به طورمنظم تعویض میشوند و تمام قسمت های لیفتراک را تا حد امکان مورد روانکاری قرار میدهد. نظارت بر این قسمت و اتخاذ یک برنامه منظم برای تغییر و بالا بردن کیفیت روغن های لیفتراک، بهبود عملکرد کلی، افزایش طول عمر و جلوگیری از مشکلات خرابی در موتور دستگاه لیفتراک را به همراه خواهد داشت.

حتما بخوانید : چه زمانی روغن موتور لیفتراک را عوض کنیم؟

3. بررسی ترمز لیفتراک را نادیده نگیرید

لیفتراک ها اغلب کارهای ویژه ای را انجام می دهند که می تواند ترمزها را سخت تر و سخت تر کند و مشکلات پیچیده ای ایجاد کنند. اگر سیستم ترمز لیفتراک شروع به نشان دادن هشدار و یا اینکه بدرستی عمل نکرد برای جلوگیری از این که آنها بیش از حد نرم شوند و به طور بالقوه باعث آسیب جدی شوند بسیار مهم است که آنها را سریع تعمیرکنید. رگلاژ صحیح و یا تعویض لنت های ترمز از مهمترین کارهای ممکن جهت تعمیر ترمز لیفتراک می باشد.

4. لیفتراک را به طور مرتب تمیز کنید

لیفتراک اغلب به عنوان یک ابزارضروری و کارآمد در یک مجموعه مورد استفاده قرار می گیرد که در طول روز با عناصر مختلفی مواجه می شود، زیرا به صورت بالقوه می تواند چندین کار مختلف را به صورت روزانه انجام دهد. از همین حیث شرایط مختلفی مانند گرد و خاک و موارد خاصی که باعث کثیف شدن اجزای اصلی لیفتراک می شود که میتوان لیفتراک خود را با یک شستشوی کامل در زمان پایان کار روزانه انجام دهید، اینکارمی تواند مانع از گرمای بیش از حد و بالقوه دستگاه شود، به خصوص گرمایی که در اطراف رادیاتور انباشته شده است، همچنین این کار باعث میشود ظاهر کلی آن بهبود یابد و عمر کار خود را طولانی تر کند.

5. از قطعات با کیفیت استفاده کنید

هر لیفتراک دارای بسیاری از قطعات متحرک است که هر کدام وظیفه خاص و مهمی را جهت کارکرد لیفتراک انجام می دهد. هرگز قطعات بی کیفیت و ارزان را جایگزین قطعات اصلی و با کیفیت نکنید، زیرا این امر می تواند منجر به خرابی های مکرر در بخش های مختلف لیفتراک شما شود. تنها با استفاده از قطعات اصلی می توان جهت کارکرد بهتر دستگاه و همچنین صرفه جویی در هزینه های لیفتراک کرد. اطمینان حاصل کنید که هر بخش از قطعات متحرک به صورت منظم روغنکاری شود.
اگر شما نیاز به قطعات اصلی و با کیفیت بالا برای تعمیر و نگهداری لیفتراک خود دارید و یا اگر شما به دنبال خرید لیفتراک صفر و یا لیفتراک کارکرده هستید – چرا امروز با ما تماس نمیگیرید؟ 02128422350

12 دستورالعمل برای استفاده و نگهداری از لیفتراک برقی

  1. برای فرمان به جک سینه لیور را به سمت راست متمایل کنید و برای فرمان به جک بالابر لیور را به سمت چپ متمايل کنيد.
  2.  از باز کردن درب های برد و مدارات لیفتراک خودداری کنید.
  3. قبل از حرکت حتما ترمز دستی لیفتراک را غیر فعال کنید (ترمز دستی سمت چپ راننده زیر صندلی قرار دارد و در حالت پایین غیرفعال است)
  4. بصورت ماهانه سطح آب مقطر داخل باتری ها را چک کنید و تا محل نشان گذاری شده روی درب باتری آب بریزید. نکته مهم: از ریختن آب باتری و آب های اسيد دار یا آب شهری جدا خودداری کنید.
  5. از لیفتراک برای هل دادن با کشیدن استفاده نکنید.(اخطار)
  6. بصورت ماهانه اکسل عقب لیفتراک را با گازوئیل شسته و گريس کاری کنید.
  7. زنجیر های دکل لیفتراک هر شش ماه یکبار با گازوئیل شسته و با روغن تميز روانکاری شوند (از روغن های سوخته هرگز استفاده نکنید) “از گریس برای روانکاری زنجیر دکل استفاده نکنید”.
  8. شست و شوی لیفتراک با آب یا کارواش کردن ممنوع میباشد جهت نظافت لیفتراک برقی از دستمال نم دار استفاده کنید.
  9. بهتر است شارژ مجدد باتری در بازه 20 الى 40 درصد انجام شود بیشتر از این مقدار عمر باتری را کاهش میدهد.
  10. دقت کنید در هنگام جا زدن سوکت باتری کامل جا رفته باشد چون سوکت در ده درصد آخر سفت میشود و باید کمی بیشتر فشار بیاورید در غیر اینصورت باتری دچار آمپرکشی اضافه خواهد شد.
  11. در مواقع غير کاری حتما سوييچ دستگاه را ببندید زیرا به موتور بالابر فشار اضافی تحمیل می شود؛ بهتر است در زمان های استندبای یا انتظار هم دستگاه را خاموش کنید.
  12. روغن هیدرولیک و دیفرانسیل لیفتراک بصورت سالانه نیاز به چک دارند که توسط متخصص باید چک شود. از تعویض خودسرانه آن خودداری کنید.

لیفت یارمشاهده نوشته ها

Avatar for لیفت یار

لیفت یار با بیش از دو دهه سابقۀ فعالیت، در زمینه تعمیرات تخصصی لیفتراک برقی، دیزلی و دوگانه سوز و تعمیر انواع بالابرهای انبارداری با استفاده از متخصصین مجرب در بخش های مختلف تعمیرات لیفتراک و ماشین آلات انبارداری

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × دو =